Elif Barioglu

Elif Barioglu is sinds 2004 verbonden aan Pellicaan Advocaten en gespecialiseerd op het gebied van vennootschapsrecht en IT-en privacyrecht. Ze draait haar hand er niet voor om samen met de ondernemer verschillende uiteenlopende juridische kwesties op een zo praktisch en pragmatisch mogelijke manier aan te pakken en het tot een goed einde te brengen. Ze is een mensen mens; een echte verbinder. Ze is een teamplayer en werkt graag samen met verschillende disciplines en specialisten, op nationaal en internationaal vlak. Het geeft Elif voldoening om toegevoegde waarde te hebben voor haar cliënten. Zij schroomt er ook niet voor om haar cliënten ‘de waarheid’ te vertellen en open en direct te communiceren.

Elif geeft regelmatig lezingen, seminars/webinars voor cliënten en relaties en is ze een gewaardeerde opleider van de junioren binnen ons kantoor. Houdt u haar profiel in de gaten om up-to-date te blijven.

Specialisatie

Elif is gespecialiseerd in:

  • Vennootschapsrecht
  • IT- en Privacyrecht
  • Contractenrecht

Haar aandacht gaat verder uit naar compliance & governance (denk daarbij bijvoorbeeld aan het ubo-register).

Elif heeft eerder een specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond aan de Grotius Academie. Daarnaast is zij lid van Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR) en de Vereniging Privacy Recht (VPR).

Ervaring

  • Voor een uitzendorganisatie heeft Elif de benodigde AVG documentatie opgesteld en deze organisatie van advies voorzien.
  • Ze heeft voor een groep van ondernemingen een herstructurering doorgevoerd samen met fiscalisten, zodat deze groep van ondernemingen beter was voorbereid op onder andere de inwerkingtreding van het ubo-register.
  • Ze heeft een manege- en horecabedrijf voor een vaste client van haar helpen overnemen.
  • Ze heeft een nieuwe structuur van ondernemingen opgezet voor een Duitse client en geholpen met verschillende contracten die deze nieuwe ondernemingen vanuit Nederland zouden aangaan.
  • Ze heeft een verwerkersovereenkomst beoordeeld en aangepast voor een client die in de zorg zit.

Elif heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- algemene praktijk

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen in dit geregistreerde rechtsgebied.

Terug naar advocaten