Fusies & Overnames

We kunnen bogen op een ruime ervaring met fusies en overnames. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht begeleiden gespecialiseerde advocaten de koop en verkoop van ondernemingen, waar nodig in samenspraak met andere deskundigen zoals een accountant, fiscalist of corporate finance adviseur. Daarnaast adviseren wij bij de opzet van joint ventures, management-buy-outs en management-buy-ins.

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het verrichten van een due-diligence-onderzoek en het onderhandelen met de wederpartij. Uit het onderzoek volgt een helder, beknopt en oplossingsgericht rapport, waarmee u direct aan de slag kunt. Daarnaast zorgen wij voor alle benodigde transactiedocumentatie. Via ons wereldwijde netwerk treden wij ook met regelmaat op als advocaat bij overnames in een internationale context.

Binnen onze organisatie staan de belangen van de cliënt centraal. Bij een fusie of bedrijfsovername hanteren wij een praktische en efficiënte werkwijze, zodat de continuïteit van de zaken is gewaarborgd. Hierbij hebben we zowel oog voor de juridische onderwerpen, als voor fiscale en financiële aspecten.

Naast het begeleiden van fusies en overnames, hebben wij ook ruime ervaring met het procederen naar aanleiding van geschillen, die kunnen ontstaan na een fusie of overname.

Indien u aanvullende informatie of advies op maat wenst, kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek.

Terug naar expertises

Onze specialisten