Jeroen Belderok

Jeroen (J.) Belderok is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich met name bezig met het adviseren van uitzendbureaus, detacheringsbureaus, payrollbedrijven en inleners van flexibele arbeid op het gebied van het uitzendrecht c.q. flexrecht. Jeroen is een deskundige, nuchtere en professionele advocaat die zijn cliënten graag op alle vlakken ontlast. Hierbij c.q. hiervoor werkt Jeroen samen met de specialisten van Mazars.

In december 2015 is Jeroen gestart bij Pellicaan Advocaten in Rotterdam als juridisch medewerker. In februari 2017 is Jeroen beëdigd tot advocaat, waar hij zich dus bezighoudt met het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord, zoals individueel en collectief ontslagrecht, maar zich met name specialiseert in het uitzendrecht c.q. flexrecht.

In de uitvoering van zijn werkzaamheden onderscheidt Jeroen zich door zijn analytisch vermogen, alsmede brengt hij – indien en voor zover nodig – de benodigde structuur aan in de dossiers die hij behandelt. Daarnaast gaat Jeroen te allen tijde voor het maximaal te bereiken resultaat.

Heeft u arbeidsrechtelijk of uitzendrechtelijk juridisch advies nodig of wilt u een keer sparren over een juridische kwestie, dan kunt u contact opnemen met Jeroen Belderok.

Specialisatie

Jeroen is gespecialiseerd in:

  • arbeidsrecht; en
  • uitzendrecht c.q. flexrecht.

Jeroen heeft de Beroepsopleiding Advocatuur afgerond. Om zijn kennis te onderhouden en zijn netwerk uit te breiden is hij lid van (onder meer) de VRAA.

Jeroen heeft de bachelor rechtsgeleerdheid afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn bachelor heeft Jeroen master Arbeidsrecht gedaan, alsmede een master in het Ondernemingsrecht.

Ervaring

Enkele recente zaken van Jeroen:

  • Het begeleiden van het ontslag van 19 werknemers voor een werkgever die in zwaar weer verkeerde.
  • Voor verschillende uitzendorganisaties heeft Jeroen de benodigde documentatie opgesteld (uitzendovereenkomsten, inleenovereenkomsten, algemene voorwaarden, etc.) en deze organisaties van advies voorzien op verscheidene gebieden.

Jeroen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen in dit geregistreerde rechtsgebied.

 

Terug naar advocaten