David Visscher

David houdt zich hoofdzakelijk bezig met het vennootschaps- en ondernemingsrecht en is breed geïnteresseerd in alle onderwerpen hierbinnen, in het bijzonder het ontdekken en afdekken van (on)zichtbare risico’s voor een vennootschap. Wat hem het meest charmeert aan het juridische vak is het zorgen dat de feitelijke wensen van cliënten op de juiste wijze worden vertaald naar juridische mogelijkheden, zodat op een praktische en werkbare manier het doel van cliënten kan worden bereikt.

Tijdens zijn master Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden is David begonnen met werken bij Pellicaan Advocaten. In eerste instantie als student-stagiair in februari 2019, daarna vervolgde hij zijn werkzaamheden als werkstudent. Na het afronden van zijn master werkte David tot juli 2021 als juridisch medewerker, waarna hij in juli 2021 werd beëdigd tot advocaat.

Onder andere de open cultuur binnen kantoor en het op gelijkwaardig niveau omgaan met cliënten zijn redenen waarom David alle stappen van zijn juridische carrière bij Pellicaan Advocaten doorloopt.

Terug naar advocaten