Overnames begeleid door Pellicaan Advocaten

Overname Sleegers Technique door Marel

We hebben de heer Huub Sleegers geadviseerd bij de verkoop van Sleegers Technique, een internationale topspecialist in slicen, interleaven en modulaire machinebouw, aan Marel.


Toetreden aandeelhouder tot MKA Klinieken B.V.

Wij adviseerden MKA klinieken als verkoper bij het toetreden van een medisch specialist als nieuwe aandeelhouder van MKA Klinieken. MKA klinieken verleent tandheelkundige zorg, waaronder kaakchirurgie.


Overname Yisp B.V. door Novoserve B.V.

Wij adviseerden de Nederlandse IaaS hosting provider Novoserve B.V. met de acquisitie van IaaS hosting provider Yisp B.V. van haar 100% aandeelhouder RJA Solutions B.V.


Overname Zegro door Bidfood

Wij adviseerden de aandeelhouders van Zegro bij de verkoop van 100% van hun aandelen aan Bidfood. Zegro is een Rotterdams familiebedrijf en bekende groothandel. Bidfood is al jaren actief in vrijwel de gehele provincie Zuid-Holland en heeft hier een sterke positie binnen een brede groep horeca-, catering en zorg-accounts. Bidfood en Zegro gaan samen de markt nog succesvoller bedienen.


Meerderheidsbelang in United Fresh Services door Compagnie Fruitière Paris

In deze transactie hebben we het Franse Compagnie Fruitière Paris begeleid met het nemen van een meerderheidsbelang in United Fresh Services B.V., dat zich voornamelijk bezig houdt met het rijpen van en de handel in fruit. Compagnie Fruitière Paris behoort tot de Compagnie Fruitière Group, een grote fruitproducent die is gespecialiseerd in de productie, het transport en de distributie van fruit en groenten.


Overname Robopharma door Capsa

We stonden de eigenaren van NewRobo Development B.V. en haar dochtermaatschappijen (bekend als Robopharma) bij in de verkoop aan het Amerikaanse Capsa Healthcare. RoboPharma is marktleider in Nederland op het gebied van apotheekautomatisering.


Overname VNOM door Covebo

We hebben Accent Covebo Group B.V., één van de bedrijven binnen House of HR, begeleid bij de aankoop van alle aandelen in haar branchegenoot VNOM Project- & Interimmanagement B.V., een technisch uitzendbureau in Rotterdam.


Overname Reftrade Holding

Wij adviseerden het Franse Groupe Petit Forestier, de Europese marktleider voor de verhuur van koelsystemen, bij de aankoop van Reftrade Holding B.V. en diens dochtermaatschappijen van de verkoper Liaixon Investments B.V.


Overname Disma reisbureaus door TUI

We hebben TUI Nederland N.V. begeleid bij de overname van de Disma reisbureaus in Noord-Brabant van de verkoper Disma Reizen Beheer B.V.


Participatie in Pandriks Holding door Rinkelberg Capital

In deze transactie hebben wij Rinkelberg Capital Limited, een investeringsmaatschappij uit Londen, begeleid bij het juridisch due diligence in verband met het verwerven van een belang in Pandriks Holding B.V., al jaren één van de snelst groeiende bakkerijen van Europa.


Overname Felix Clercx door Forestia

In deze transactie stonden wij Forestia, een Franse groep gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van (hout)producten voor buitentoepassingen, bij in verband met haar overname van Handelsonderneming van Felix Clercx B.V., een Brabants familiebedrijf en belangrijke speler op het gebied van de hout- en bouwmaterialenhandel binnen West Europa.


Overname TechMatch door Continu Group

Wij adviseerden Continu Group, één van de bedrijven binnen House of HR, bij de overname van TechMatch. TechMatch is een technisch uitzendbureau dat personeel werft voor de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek.