Pellicaan Advocaten adviseerde de aandeelhouders van Timeff B.V. bij de verkoop van 100% van hun aandelen aan SDB Ayton Group B.V.

29 september 2022

Pellicaan Advocaten adviseerde de aandeelhouders van Timeff bij de verkoop van 100% van hun aandelen aan SDB Ayton Group B.V. Timeff is o.a. bekend van software systeem EMMA. Emma is een innovatief en dynamisch Healthcare Operating System (HOS), een efficiënte motor achter de primaire en secundaire processen in klinieken en ziekenhuizen. Ook ontwikkelt Timeff software en biedt Timeff consultancy en advies. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt en levert SDB Group innovatieve en specialistische ICT-oplossingen voor de zorgsector.

SDB Group werkt samen met innovatieve softwarebedrijven zoals Timeff, die gezamenlijk streven naar een optimaal en volledig geïntegreerd softwaresysteem om zorgprofessionals maximaal te ontzorgen. De strategische combinatie tussen Timeff en SDB Group vertegenwoordigt de volgende stap in die ambitie en stelt hen in staat om de Cure-markt te bedienen met een gezamenlijke propositie.

Wij feliciteren alle betrokkenen met deze mooie transactie!

Het team dat Timeff juridisch adviseerde bestond uit Juriaan Maccow en Femke Schouten van Pellicaan Advocaten en verder uit Gert Don, Marco Monster, Marcel van Noort, Antoine Tronchet en Zorica van Engelen van Mazars.