Winnaar van de Start-up Challenge bekend!

23 januari 2018

En de prijs gaat naar ...

Tijdens het Congres Circulaire Economie, dat zaterdag 20 januari jl. werd gehouden, vond de Start-up Challenge plaats. De start-up EverUse ging er met de prijs vandoor! Hartelijk gefeliciteerd!

Prijs

De prijs - bestaande uit € 3.000 funding en onze dienstverlening t.w.v. € 2.500 - werd uitgereikt door onze ondernemingsrecht advocaat Caro Mennen. Binnenkort gaan wij nader kennismaken en kijken op welke manier wij EverUse kunnen ondersteunen bij het bereiken van haar circulaire doelen. 

EverUse

EverUse maakt een uniek cradle-to-cradle, circulair isolatieproduct dat in Europa geen alternatief kent. De circulaire isolatieproducten worden gemaakt van papierafval. Doordat EverUse voldoet aan de hoge eisen van de bouw biedt het bedrijf een volwaardig alternatief voor de huidige isolatiematerialen. Dit brengt volledig circulair bouwen weer een stap dichterbij. Aan het einde van de levensduur koopt EverUse haar materialen weer terug, omdat deze volledig hergebruikt kunnen worden. EverUse maakt zich hard voor een afval loze maatschappij en de wording van de circulaire economie met uitsluitend hoogwaardige producten. Geïnteresseerd in EverUse en haar product? Kijk dan op www.everuse.com.