Webinar NOW-noodmaatregel COVID-19

3 april 2020

Op grond van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW-regeling) kunnen werkgevers een compensatie voor de loonkosten krijgen. Op dit moment bestaan er nog veel vragen over de exacte voorwaarden en criteria. Wij informeren u graag tijdens dit webinar.

Meld u hier kosteloos aan

Heeft u werknemers en verwacht u een omzetverlies van minimaal 20%? Dan kunt u via de NOW-regeling voor een periode van drie maanden een tegemoetkoming in de loonkosten aanvragen. De maximale compensatie bedraagt 90% van het loon, afhankelijk van het omzetverlies. De NOW-regeling kan straks tot 1 maart 2020 met terugwerkende kracht worden aangevraagd en geldt ook voor werknemers met oproep- en uitzendcontracten. Er kan ook gekozen worden voor een ingangsdatum per 1 april of 1 mei 2020.

De regering heeft de details van de NOW-regeling inmiddels kenbaar gemaakt. Wij informeren u hier graag over, zodat u op korte termijn een overwogen aanvraag kunt indienen. Naar verwachting zullen zeer veel werkgevers een beroep gaan doen op de NOW-regeling.

Wanneer

Het webinar wordt gehouden op vrijdag 3 april a.s. om 13.00 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit webinar live te volgen, dan kunnen wij u na afloop een link toesturen waarmee u het webinar op een voor u gewenst moment kunt nakijken.

Indien u hier interesse in heeft, stuurt u dan een e-mail naar Carolien van Willigen, carolien.vanwilligen@pellicaan.nl. Zij zal u de link vervolgens toesturen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via dit formulier. U ontvangt vervolgens op vrijdagochtend een e-mail van ons met een link waarmee u toegang kunt krijgen tot het webinar.

Contact

Neem voor meer informatie of voor aanmelden contact op met Carolien van Willigen op 088 627 22 88 of via carolien.vanwilligen@pellicaan.nl