Thuiswerken in coronatijd: de Thuiswerk Quick Scan

9 oktober 2020

Nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt, zien veel werkgevers zich genoodzaakt hun medewerkers vanuit huis te laten werken. Het is zaak om uw werknemers daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen. Om u inzicht te bieden in de mogelijkheden en verplichtingen die het thuiswerken met zich meebrengt, hebben we de Thuiswerk Quick Scan ontwikkeld.

Thuiswerk Quick Scan

Werken vanuit huis is niet voor iedere werknemer even gemakkelijk en brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Om uw werknemers zo goed mogelijk te faciliteren tijdens deze roerige periode, heeft Pellicaan Advocaten in samenwerking met Mazars de Thuiswerk Quick Scan ontwikkeld. In een vrijblijvend gesprek geven wij u direct inzicht in uw verplichtingen als werkgever op grond van de Arbowet en praten we u bij over de fiscaalvriendelijke mogelijkheden om uw medewerkers tijdens deze periode optimaal te belonen en duurzame inzetbaarheid te blijven waarborgen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de Thuiswerk Quick Scan of de mogelijkheden en verplichtingen die het thuiswerken met zich meebrengt? Neem dan contact op met Carmen van Liere, carmen.vanliere@pellicaan.nl of per telefoon: 088 627 22 20. Zij helpt u graag verder.