Pellicaan Presents: Maandelijkse lunch webinars

8 juli 2021

Bent u op zoek naar een laagdrempelige manier om maandelijks bijgepraat te worden over de meest actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht? Dat kan bij Pellicaan! Pak in de lunchpauze een broodje, koffie of iets anders en sluit aan! Luister naar de laatste interessante ontwikkelingen voor HR-medewerkers en directeuren die zich bezighouden met HRM/arbeidsrecht binnen de onderneming en hoor van collega’s in het vak hoe zij bepaalde onderwerpen of situaties ervaren.

Ja, ik meld me graag kosteloos aan

Wanneer vindt dit plaats?

Pellicaan Advocaten is op 18 maart 2021 gestart met de maandelijkse lunch webinars. Inmiddels hebben drie lunchwebinars plaatsgevonden. Mocht u interesse hebben om deze webinars terug te kijken, laat u ons dat dan weten via Astrid Falke (astrid.falke@pellicaan.nl). Zij zal u dan een link naar de opname(s) toesturen.

Elke maand wordt er een ander actueel onderwerp besproken. Op dit moment staat de inschrijving open voor nog één online lunchwebinar op 8 juli a.s. Meld u nu aan!

Op welk tijdstip vindt het webinar plaats?

Het webinar vindt plaats tijdens de lunchpauze van 12:30 – 13:30 uur.

Welke onderwerpen worden besproken tijdens de webinars?

Wij zoomen tijdens het webinar in op actuele (nieuwe) wetgeving, jurisprudentie, nieuwe (corona)regelingen, maar ook op praktijksituaties.

Elke maand wordt er een ander onderwerp besproken. Hieronder worden de vier onderwerpen toegelicht.

18 maart: De invloed van corona op werksituaties (coronarechtspraak)

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

8 april: Het pensioenakkoord

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

10 mei: De Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

8 juli: Reorganiseren

Veel ondernemingen zijn hard geraakt door de coronacrisis, onder andere omdat deze nu al langere tijd aanhoudt. Soms is een reorganisatie, ondanks de overheidssteun, daarom niet meer te voorkomen. Wij lichten in dit webinar toe hoe een reorganisatieproces eruit ziet en waar een HR-medewerker op dient te letten. U kunt hierbij denken aan de manier waarop u de werknemers informeert over de reorganisatie en hoe u kunt afspiegelen. Ook gaan wij in op de manier waarop u een vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd) aan uw werknemers kunt aanbieden en de UWV-ontslagroute. Bij alle onderwerpen geven wij praktische tips hoe hiermee in de praktijk kan worden omgegaan.

Ja, ik meld me graag aan.

Kosten

Deelname aan het webinar is kosteloos.

Hoe kan ik me inschrijven?

Bent u enthousiast geworden over het webinar Reorganiseren wilt u zich inschrijven? Leuk! Klik dan op deze link en u komt terecht op de inschrijvingspagina. Hier kunt u zich inschrijven voor het webinar van 8 juli a.s.

Mocht u voorafgaand al een vraag hebben over het onderwerp van het webinar van 8 juli a.s. of een algemene vraag hebben, dan kunt u deze sturen naar astrid.falke@pellicaan.nl.

Wij hopen u graag te ontmoeten bij het eerstvolgende lunchwebinar en kijken ernaar uit om in gesprek te gaan!