Europese dag van de privacy

2 april 2018

Vandaag (28 januari) is het de jaarlijkse Europese Dag van de Privacy. Deze dag is in het leven geroepen om Europese burgers beter te informeren over het gebruik van hun persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Met de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (‘AVG’) op 25 mei 2018 in het vooruitzicht vinden wij dit de perfecte gelegenheid om u te informeren over de belangrijkste onderwerpen uit die AVG. Er komt in aanloop naar 25 mei 2018 veel op u af. Door alle berichten en media-aandacht ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag op weg met een flyer waarin op een eenvoudige en overzichtelijke manier de belangrijkste onderwerpen uit de AVG aan bod komen. Met behulp van de flyer kunt u bepalen wat uw positie is en of bepaalde verplichtingen ook voor u zouden kunnen gelden.

Contact

Uiteraard kunnen wij daarbij niet op uw specifieke situatie ingaan. Heeft u naar aanleiding van de flyer nog vragen of twijfelt u ergens over, neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u ook op de laatste pagina van de flyer. Doe er uw voordeel mee, zodat ook uw onderneming of organisatie op 25 mei 2018 AVG-compliant is!