Allianties

Pellicaan Advocaten heeft een strategische alliantie met Mazars N.V., een toonaangevende partij op het gebied van accountancy en belastingadvies. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid tot het formeren van een multidisciplinair team, afgestemd op de zaak van de cliënt. In zaken met een financiële en fiscale achtergrond, kan deze efficiënte werkwijze van doorslaggevende betekenis zijn. Wij bieden de mogelijkheid om juridische hulp te koppelen aan financiële en fiscale deskundigheid.

www.mazars.nl

 

Pellicaan Advocaten is partner van IN Amsterdam 2021. Wij helpen immigranten en werkgevers bij het verkrijgen van werk- en verblijfsvergunningen. Daarnaast bieden we hulp in alle kwesties omtrent immigratie, arbeidsrecht en pensioenen om te zorgen voor een vlotte start in Nederland.

Pellicaan Advocaten is lid van Marcalliance, een samenwerkingsverband van onafhankelijke advocatenkantoren en belastingadviseurs. Wereldwijd is een groot aantal gerenommeerde organisaties aangesloten. Als lid van Marcalliance kan Pellicaan Advocaten uw belangen ook internationaal vertegenwoordigen. Marcalliance heeft leden in de navolgende landen: Brazilië, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Frankrijk, Ghana, Griekenland, Hongarije, Korea, Italië, Nederland, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Thailand, Turkije en Verenigde Arabische Emiraten.