Jasper van der Voet

Jasper (J.) van der Voet is sinds 2009 werkzaam voor Pellicaan Advocaten binnen de sectie arbeidsrecht. Op 1 september 2022 is hij toetreden tot het partnerteam van Pellicaan Advocaten.

Hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft in 2014 de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond.

Jasper richt zich in zijn dagelijkse praktijk op individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsongeschiktheidsproblematiek en internationaal en Europees arbeidsrecht.

Ook staat hij organisaties bij in vraagstukken over potentiële kostenbesparingen en herstructureringen. Daarnaast is hij werkzaam voor een controle-instantie binnen de uitzendbranche en voert in deze rol procedures op het gebied van naleving en handhaving.

Specialisatie

Jasper is gespecialiseerd in uitzendrecht en adviseert uitzendondernemingen, detacheringsbureaus en payrollorganisaties over de complexe (internationale) wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Jasper werkt nauw samen met de specialisten van Mazars en is lid van de landelijke sectorgroep Flexwerk. Hij is tevens lid van de landelijke Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).


Jasper heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen in dit geregistreerde rechtsgebied.

Terug naar advocaten