Senior Advocaat Ondernemingsrecht / Procesrecht

Wij zoeken voor onze vestiging in Amsterdam een Senior Advocaat ondernemingsrecht / procesrecht.

Ben jij commercieel, positief van aard en voel je je betrokken bij je cliënten? Heb je plezier in je vak, ben je enthousiast, heb je humor en ben je een echte teamplayer? Heb je naast deze vaardigheden al minimaal 7 jaar ervaring met het opbouwen van een advies- en procespraktijk met een focus op het ondernemingsrecht (met de nadruk op commerciële contracten en het rechtspersonenrecht in de breedste zin van het woord) en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zoeken we jou om de praktijk in Amsterdam verder uit te bouwen.

Pellicaan: professioneel, persoonlijk, plezierig

Bij Pellicaan ondersteunen we onze cliënten bij het behalen van zakelijk succes, het afdekken van risico’s en het voeren van rechtszaken. We werken hard aan doordachte oplossingen voor veeleisende opdrachtgevers, vaak commerciële bedrijven uit het binnen- en buitenland. Naast het advieswerk procedeer je in zakelijke geschillen. Binnen die verantwoordelijkheid geven we je graag de vrijheid om je werk in te vullen op een manier die bij je past en in samenwerking met collega advocaten. Het doel is om je eigen team en klantenkring verder op- en uit te bouwen en natuurlijk om verder aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

We beschikken over een Carriere- en Beloningsplan waarin zowel de mogelijkheden om je verder binnen de organisatie te ontwikkelen zijn beschreven als het daarbij behorende beloningsplan.

Bij Pellicaan gaan we informeel met elkaar om, je kunt zijn wie je bent en flink ontspannen na het harde werk hoort bij onze cultuur.

Enthousiast?

Enthousiast over Pellicaan en de functie? Stuur dan je brief met cv naar Pellicaan Advocaten, ter attentie van Carolien van Willigen, e-mailadres recruitment@pellicaan.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien van Willigen op 088 627 22 88 (HR-ondersteuning) of met Ruben Moonen (Partner binnen de vestiging Amsterdam).