Juridisch medewerker arbeidsrecht – specialisatie flexpraktijk

Jij: ondernemend, inventief, enthousiast

Ben je pas afgestudeerd en heb je affiniteit met het arbeidsrecht en dan met name de uitzendbranche? Heb je commercieel gevoel? Wil je werken voor ondernemers en ze helpen hun doelen te bereiken door hen op juridisch vlak te ondersteunen? Lees dan zeker verder.

Je werk bij Pellicaan is heel divers. Het adviseren in het kader van alle zaken die vallen onder de flexpraktijk, waaronder het opstellen van arbeidsovereenkomsten en daarnaast het optreden in arbeidsrechtgeschillen behoort tot je takenpakket. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met de advocaten voor wie je gaat werken. Ook het ondersteunen van de advocaten bij het voeren van procedures behoort tot je takenpakket. Kortom, geen dag en geen zaak is hetzelfde.

Voor de Juridisch Medewerker in de arbeidsrechtpraktijk van de Rotterdamse vestiging van Pellicaan Advocaten gelden de volgende functie-eisen:

  • afgeronde studie WO rechten;
  • 0-2 jaar werkervaring;
  • affiniteit met het arbeidsrecht;
  • ervaring in de flexpraktijk is een pré;
  • positieve houding, communicatief vaardig en prettig in de omgang;
  • ondernemend, commercieel ingesteld en inventief.

Pellicaan: professioneel, persoonlijk, plezierig

Bij Pellicaan ondersteunen we onze cliënten bij het behalen van zakelijk succes, het afdekken van risico’s en het voeren van rechtszaken. We werken hard aan doordachte oplossingen voor veeleisende opdrachtgevers. Binnen die verantwoordelijkheid geven we je graag de vrijheid om je werk in te vullen op een manier die bij je past. Er is ruimte om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Bij Pellicaan gaan we informeel met elkaar om, je kunt zijn wie je bent en flink ontspannen na het harde werk hoort bij onze cultuur. We werken met zo’n 30 medewerkers verdeeld over vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

Interesse in deze vacature?

Enthousiast over Pellicaan en de functie? Stuur dan je brief met cv naar Pellicaan Advocaten, ter attentie van Carolien van Willigen, e-mailadres recruitment@pellicaan.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien van Willigen op 088 627 22 88.