Ilona Jansse

Ilona (I.B.) Jansse is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht en houdt zich met name bezig met adviseren en procederen op het gebied van het arbeidsrecht en het bredere ondernemingsrecht. Ilona is een pragmatische, betrokken en ervaren advocaat met jarenlange ervaring op meerdere (rechts)gebieden. Zij staat met raad en daad voor u klaar.

In 1997 is Ilona beëdigd als advocaat en gestart bij het Rotterdamse kantoor Van Dunné & Felix, alwaar zij tevens ervaring heeft opgedaan in de maritieme praktijk. Vanaf 2000 is zij werkzaam geweest bij de Jonge Advocaten, een kantoor dat zich toelegt op de ondernemingsrechtelijke praktijk. In 2007 richtte zij het kantoor Jonker Blaauw Advocaten op, in 2012 ging zij verder onder de naam Maasstad Advocatuur. In september 2021 sloot zij zich bij Pellicaan Advocaten aan. Haar werk heeft steeds voornamelijk bestaan uit het adviseren van ondernemingen op het gebied van ondernemingsrecht (waaronder vastgoed en bouwrecht) en arbeidsrecht.

Zij volgde de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie. Ook is zij opgeleid tot mediator.

Ondernemers kunnen met allerhande vraagstukken bij haar terecht. De werkwijze van Ilona kenmerkt zich door betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Zij verkiest een minnelijke regeling voor haar cliënt, maar als het niet anders kan gaat zij een juridisch geschil niet uit de weg. Ilona houdt ervan om mee te denken met haar cliënten en extra stappen te zetten waar dat nodig en gewenst is.

Hebt u behoefte aan een advocaat om te sparren, een advocaat die met u meedenkt en een advocaat die u eerlijk en snel advies kan geven, neemt u dan contact op met Ilona Jansse.

Specialisatie

Ilona is gespecialiseerd in:

  • ondernemingsrecht;
  • incassozaken;
  • arbeidsrecht;
  • vastgoed- en bouwrecht, waaronder huurrecht bedrijfsruimte;
  • verbintenissenrecht en litigation.

Ervaring

  • Ilona heeft veel ervaring met het voeren van procedures, onder meer voor (bouw)bedrijven, aannemers en vastgoedondernemers.
  • Voor diverse uitzendorganisaties heeft Ilona de benodigde overeenkomsten opgesteld en deze organisaties van advies voorzien.
  • Daarnaast heeft ze veel ervaringen met het voeren van procedures en onderhandelingen op het gebied van arbeidsrecht.
  • Ilona heeft daarnaast veel ervaring op het gebied van mediation (zij heeft zelf ook een mediation-opleiding genoten).

Ilona heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen in dit geregistreerde rechtsgebied.

Terug naar advocaten