Ilona Jansse

Ilona (I.B.) Jansse studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie (1997) is zij in dienst getreden bij Van Dunné & Felix Advocaten, een kantoor gespecialiseerd in de maritieme praktijk. Vanaf het jaar 2000 was zij werkzaam bij De Jonge Advocaten. In 2007 heeft zij het kantoor Jonker Blaauw Advocaten mede opgericht. Vanaf 2012 was zij eigenaar van het kantoor Maasstad Advocatuur. Zij volgde de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie.

Ilona heeft een brede ervaring in de diverse rechtsgebieden en heeft veel ervaring met procederen. Ondernemers kunnen met allerhande vraagstukken bij haar terecht. Ilona heeft onder meer ervaring op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht (bedrijfsruimte), verbintenissenrecht in de breedste zin van het woord. Ook heeft Ilona veel ervaring in de incasso-praktijk.


Ilona heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen in dit geregistreerde rechtsgebied.

Terug naar advocaten