Carmen van Liere

Carmen van Liere is sinds maart 2017 werkzaam bij Pellicaan Advocaten. Zij heeft haar bachelor Nederlands recht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Haar masters heeft zij succesvol aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond, waaronder de master privaatrecht.

Tijdens haar studie heeft Carmen relevante juridische werkervaring opgedaan. Zo heeft zij onder meer als gerechtssecretaris bij Rechtbank Amsterdam gewerkt. De belangstelling voor het arbeidsrecht ontwikkelde Carmen tijdens haar stage bij een internationaal advocatenkantoor.

In augustus 2017 is Carmen beëdigd tot advocaat.

Binnen Pellicaan Advocaten focust zij zich op het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij adviseert en procedeert en staat zowel werkgevers als werknemers bij.


Carmen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen in dit geregistreerde rechtsgebied.

Terug naar advocaten