Pellicaan Advocaten adviseerde Sievert Logistik Auslandsbeteiligungen GmbH bij de verkoop van Nederlandse Transport Maatschappij B.V.

De transactie werd vanuit Duitsland begeleid door Mazars in Germany . Pellicaan Advocaten was verantwoordelijk voor het Nederlandse gedeelte van de transactie.

Pellicaan Advocaten adviseerde Dutch Marine Systems bij de verkoop van een deel van haar activiteiten aan Begonia Wanden Systems

Pellicaan Advocaten adviseerde Dutch Marine Systems bij de verkoop van diens activiteiten ter zake de ontwikkeling en productie van brandwerende materialen en verfsystemen aan Begonia Wanden Systems. Dutch Marine Systems levert producten voor de interieurinrichting van rivier- en zeewaardige passagiers- en binnenvaartschepen wereldwijd. Met de verkoop van deze activiteiten zal Dutch Marine Systems zich meer gaan richten op haar kernactiviteiten.

Pellicaan Advocaten genomineerd voor prestigieuze M&A Awards (Best Young M&A Lawyer)

Tot onze grote vreugde is onze M&A advocaat Sanne de Graaff genomineerd voor de prestigieuze M&A Awards! Ze is genomineerd in de categorie Best Young M&A Lawyer.

Pellicaan Advocaten genomineerd voor prestigieuze M&A Awards (Best Small Cap Deal)

Tot onze grote vreugde zijn het Pellicaan Advocaten M&A team (Rotterdam) en het Mazars Deals & Financing team samen genomineerd voor de prestigieuze M&A Awards! We zijn zowel genomineerd voor Best Small Cap Deal: Zegro / Bidfood als voor Best Young M&A Lawyer.

Pellicaan Advocaten adviseerde SULO bij de aankoop van de activiteiten van TOMRA

SULO is Europa’s toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen in de afvalsortering- en inzameling. Zij bieden oplossingen in kostenefficiënt en duurzaam afvalbeheer. TOMRA legt zich toe op de activiteiten op het gebied van emballage-inname, met speciale focus op nieuwe markten in Europa die kiezen voor het invoeren van een statiegeldsysteem. Zo verstevigt SULO zijn positie in Nederland om naast de business van verkoop en service op onder meer 2-wiel containers, 4-wielcontainers, afvalbakken en ondergrondse systemen, ook de balenpersen in verkoop, verhuur en service te integreren.

Pellicaan Advocaten adviseerde House of Covebo bij de aankoop van 100% van de aandelen in Bis People B.V.

Covebo is een grote speler op het gebied van uitzenden, werven en selectie. Al 20 jaar lang brengt Covebo de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Bis People bemiddelt vakmensen voor verschillende opdrachtgevers in de sectoren bouw en techniek. Met Bis People in het portfolio kan Covebo nog beter de markt bedienen op het gebied van bouw en techniek. Wij feliciteren alle betrokkenen met deze mooie transactie!

Meer actueel