Overname van Strengholt Entertainment B.V. door Venipak

Pellicaan Advocaten heeft de internationale pakketbezorger Venipak geadviseerd bij de overname van de in Nederland gevestigde en in heel Europa actieve e-commerce groothandel Strengholt Entertainment BV. De transactie vormt de basis voor de uitbreiding van Venipak's e-commerce order fulfilment in Europa.

Overname EMQ Logistics door Léon Vincent (LVO Group)

Pellicaan Advocaten adviseerde de aandeelhouders van EMQ Logistics B.V bij de overname door de LVO Group van aandelen in EMQ Logistics B.V.

Participatie Vetipak in ECM Europe B.V.

Pellicaan Advocaten adviseerde Vetipak bij de participatie in ECM Europe B.V. Vetipak uit het Brabantse Oss is een belangrijke speler die co-pack oplossingen biedt voor A-merken en private labels op het gebied van ‘Fast Moving Consumer Goods’. ECM Europe B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verpakken van hoogwaardige medische hulpmiddelen naar de wens van de klant en staat met name bekend om medische slangensets (medical tubing sets) en medische swabs. De tot stand gekomen samenwerking biedt beide bedrijven de mogelijkheid zowel kwalitatief als kwantitatief door te groeien.

Pellicaan Advocaten adviseerde Sievert Logistik Auslandsbeteiligungen GmbH bij de verkoop van Nederlandse Transport Maatschappij B.V.

De transactie werd vanuit Duitsland begeleid door Mazars in Germany . Pellicaan Advocaten was verantwoordelijk voor het Nederlandse gedeelte van de transactie.

Pellicaan Advocaten adviseerde Dutch Marine Systems bij de verkoop van een deel van haar activiteiten aan Begonia Wanden Systems

Pellicaan Advocaten adviseerde Dutch Marine Systems bij de verkoop van diens activiteiten ter zake de ontwikkeling en productie van brandwerende materialen en verfsystemen aan Begonia Wanden Systems. Dutch Marine Systems levert producten voor de interieurinrichting van rivier- en zeewaardige passagiers- en binnenvaartschepen wereldwijd. Met de verkoop van deze activiteiten zal Dutch Marine Systems zich meer gaan richten op haar kernactiviteiten.

Pellicaan Advocaten genomineerd voor prestigieuze M&A Awards (Best Young M&A Lawyer)

Tot onze grote vreugde is onze M&A advocaat Sanne de Graaff genomineerd voor de prestigieuze M&A Awards! Ze is genomineerd in de categorie Best Young M&A Lawyer.