back

Over Pellicaan

Lars Coumans (advocaat)

 
Lars Coumans (advocaat)
Utrecht
088 627 22 60
MEER

Lars (L.C.A.) Coumans is sinds 2013 werkzaam bij Pellicaan Advocaten. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht, waar hij in 2012 is afgestudeerd. In zijn master koos Lars voor de richtingen arbeidsrecht, ondernemingsrecht en Europees recht.

Tijdens zijn studie heeft Lars relevante juridische werkervaring opgedaan en is hij actief geweest binnen zowel een studie- als studentenvereniging. Hij was tevens bestuurslid van een (juridische) studentenorganisatie en juridisch medewerker bij een werknemersvakbond.

Lars ontwikkelde belangstelling voor het arbeidsrecht tijdens zijn studentstage bij een groot advocatenkantoor en volgde tijdens zijn studie diverse vakken uit de specialisatie arbeidsrecht. Hij schreef zijn scriptie over het medezeggenschapsrecht.

Binnen de sectie arbeidsrecht van Pellicaan Advocaten houdt Lars zich bezig met vraagstukken op het gebied van medezeggenschapsrecht, ontslagzaken (collectief en individueel), het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en het beslechten van arbeidsrechtelijke conflicten.